Christian Ministry Award

Christian Ministry Award Certificate | Rudy BrinkmanEen tijd geleden schreef ik dat ook ik weer ‘terug naar school’ was. Vandaag heb ik de laatste toetsen gedaan voor het “Christian Ministry Award” en daarmee weer een gedeelte van de leergangen van het Christian Leaders Institute (CLI) afgerond.

Een aantal ‘vruchten’ oftwel notities en verwerkingen van de cursus die ik volg kom je natuurlijk op dit blog tegen.

Want niet alleen wil ik er zelf van leren, ik wil ook graag dingen delen en doorgeven aan anderen! Soms heel uitgebreid (bijvoorbeeld de serie over de kerkgeschiedenis). Soms iets minder uitgebreid.

De laatste serie lessen was gericht op pastoraat. Dat heeft tot een aantal artikelen geleid maar lang niet alles is geschikt om op een blog over te schrijven.

Daarnaast wil ik niet alleen maar schrijven vanuit de theorie en schrijf daarom ingeval van dit onderwerp alleen over die zaken waar ik zelf mee te maken heb gehad of enige kennis van heb.

Kennis delen

Eén van de doelen van het Christian Leaders Institute is kennis delen. Een Bijbels principe!

Christian Ministry Award - Multiply

Het is niet de bedoeling dat je het geleerde voor jezelf houdt maar ook doorgeeft aan anderen. Niet door het lesmateriaal te “kopieëren en plakken” uiteraard maar door te verwerken en toe te passen. Via onder andere dit blog doe ik dat dan ook graag. Ik vind het leuk te leren én door te geven. Het CLI past wat dat betreft helemaal bij mij en de filosofie van de Stichting Yarah, waar ik al vanaf het begin bij betrokken ben.

Awards en Certificaten

Bij het CLI ontvang je Awards, Certificaten en Diploma’s. Wil je voor een ‘degree’ gaan (wat ik niet ga doen) dan kan dat via het Christian Leaders College.

Het Christian Ministry Award wordt toegekend na behalen van 27 credits (Studiepunten). Ik heb nog één verplichte cursus (3 credits) te gaan en één keuzemodule (3 credits) voor ik mijn eerste “Certificate” kan ontvangen. Niet geheel toevallig het Christian Ministry Certificate.

Genoeg weer over mij en mijn studie-avonturen 🙂
Morgen volgt er D.V. weer een regulier artikel!

 

Print Friendly, PDF & Email