reacties in de mailWil je weten wanneer een nieuw artikel wordt gepost? Schrijf je geheel gratis en vrijblijvend in voor de updates van dit blog. Abonneren kan door onderstaand je gegevens in te vullen.

Na inschrijven ontvang je een bevestiging per mail met een link in de mail. Deze link moet je ‘akkoord’ geven anders wordt je inschrijving niet verwerkt.

In plaats van je naam kun je ook een ‘handle‘ c.q. een pseudoniem opgeven om anonimiteit te waarborgen.

Abonneren op Bijbelstudie.INFO

Loading

Privacy, uitschrijven

Dit blog is een privé, particulier, initiatief. Er wordt geen andere data verzameld dan je email adres en naam, noodzakelijk voor de verzending van de berichten dat er updates zijn. Middels inschrijving ga je akkoord dat je email adres en naam opgeslagen wordt voor dit doel.

De AVG is derhalve niet van toepassing omdat het gaat om kleinschalige privéverwerkingen. Dat betekent niet dat ik niet uitermate voorzichtig met je gegevens om zal gaan en niemand anders dan de eigenaar van deze website legaal toegang heeft tot deze gegevens. Je gegevens zijn beschermd doordat er gebruik wordt gemaakt van een SSL-verbinding en worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.