Yarah Bijbel College nu meer dan 750 studenten

Het Yarah Bijbel College heeft inmiddels meer dan 750 studenten. Studenten die zich inschrijven kunnen online toetsen en examens afleggen, waardoor ze een certificaat of Diploma Bijbelse Studies kunnen behalen via het Yarah Bijbel College.

Gratis Bijbelschool Yarah Bijbel College

De meeste studenten die de opleiding van het Yarah Bijbel College volgen doen dit naast een baan en gezin. Daar leent het Yarah Bijbel College zich ook goed voor omdat het een opleiding is die je op je eigen tempo kunt volgen en er geen verplichte bijeenkomsten zijn.

Het Yarah Bijbel College is volledig online. Inschrijving voor het Yarah Bijbel College is niet verplicht. U kunt de lessen ook bestuderen zonder examens af te leggen.

750 studenten

Het is fantastisch te zien dat er inmiddels 750 ingeschreven studenten zijn ingeschreven. Ook het aantal bezoekers op de website groeit nog steeds. De website van het BijbelCollege heeft op jaarbasis ongeveer 95.000 bezoekers en 290.000 raadplegingen van pagina’s en bestanden. De facebookpagina, hier te vinden, heeft bijna 2.000 volgers. Dit zijn aantallen studenten, bezoekers en volgers waar we enorm dankbaar voor zijn!

Gratis Bijbelschool

Het Yarah Bijbel College is een gratis Bijbelschool. De opleiding kan volledig online worden gevolgd via www.BijbelCollege.nl. Het Yarah Bijbel College is niet gebonden aan een kerk of stroming.

Het Bijbelcollege is onderdeel van de Stichting Yarah en is in 2009 ontstaan door de samenvoeging van de Internet Bijbel Cursus en het Scofield College.

Print Friendly, PDF & Email