Statistieken Bijbelstudie.info, 7 jaar later..

Het is al weer ruim zeven jaar geleden dat ik een update deed over het aantal bezoekers op bijbelstudie.info en de voorloper er van (op een ander subdomein).

statistieken website foto pixabay

Eigenlijk kijk ik niet zo vaak meer naar de statistieken. Als je net een website start is dat vaak heel interessant. Of als je een dienst of product commercieel vermarkt. En dat is op deze website niet het geval.

Maar omdat ik de laatste tijd volg of het verplaatsen naar een eigen domeinnaam effectief is, vond ik het interessant om te zien hoe de situatie nu was, ten opzichte van de laatste keer (in 2014).

Ik was heel positief verrast om te zien dat dit bescheiden blog toch maar liefst meer dan 20.000 unieke bezoekers per jaar krijgt en dat jullie, als bezoekers, meer dan 100.000 pagina’s hebben bekeken!

Meest opvallend is wel de stijging van het percentage bezoeken/pagina’s.

Bezoekers 2014 2021 +/-
Uniek 13.048 21.297 163%
Bezoeken *) 38.734 103.916 268%

De “2021” cijfers zijn over de laatste 365 dagen.
Zoals in 2014 beloofd, zult u niet te vaak van dit soort overzichten zien. 🙂

Waarom ik het plaats? Omdat ik oprecht blij ben met uw bezoekjes aan mijn website en u graag wilde laten weten dat u niet de enige bent die hier op deze website wel eens rondkijkt!

Print Friendly, PDF & Email