Online studeren in de VS..

studenten studeren op afstandIk heb al eens eerder hier iets geschreven over het Amerikaanse, religieuze, onderwijs. Dat ging met name over het feit dat mensen in de VS elkaar, vanuit hun eigen religieuze instituutjes, ronkende titels toekennen.

In de vakantie ben ik eens wat op zoek gegaan naar een (vervolg)opleiding, omdat m’n cursus voor het Biblical Studies Certificate over een paar maanden -hopelijk- afgerond is. M’n zwerftocht op internet heeft me veel geleerd over het “distance learning” in de VS. Voor mij geldt dat ik de opleiding die ik zoek, wil volgen, in Nederland gewoonweg niet kan vinden. Vandaar dat ik op de VS, met name, ben aangewezen.Een paar zaken die ik opgestoken heb, deel ik hier graag. Omdat het anderen veel tijd, en heel veel geld en teleurstelling, kan sparen wellicht.. Ook voor de niet-religieuzen onder u relevant!

> Lees verder

Print Friendly, PDF & Email