Lay-out probleempje..

De “Bijbelschool-blog” heeft met (oudere versies van) Microsoft’s Internet Explorer (MSIE) een probleempje, zo ontdekte ik vandaag. Met name langere artikelen worden niet goed weergegeven.

Zodra ik tijd (en zin) heb, hoop ik dit op te lossen. Het blijft namelijk natuurlijk in de eerste plaats m’n persoonlijke notitieblok! Meestal, eigenlijk altijd, houd ik bij het ontwerp van een website rekening met dit soort zaken. Maar deze keer,.. dus niet!

Eigenlijk heb ik dan ook maar één advies aan gebruikers van (oude versies) van MSIE: “upgraden” naar een nieuwere versie, of… ruil je browser in voor het stukken betere, veel veiliger en snellere FireFox. Werkt prima onder Windows 2000, Windosws XP en zelfs onder Windows Vista.. Daarnaast zijn er versies voor MacOS én Linux beschikbaar. En had ik al gezegd dat het gratis is,.. “ben je nou een Nederlander of niet?” 😉 En je kunt natuurlijk deze blog in volle glorie zien.. Dus een excuus om niet over te stappen is er gewoonweg niet!

Het is hier gratis te downloaden:

https://www.mozilla.org/nl/

[Update 21/12/2007] Voor degenen die écht niet van MSIE af te brengen zijn: versie 7.0 (meegeleverd bij Vista en/of te downloaden bij Microsoft) toont de website wel goed, zo zag ik zojuist.

Print Friendly, PDF & Email