De Evolutietheorie Ontkracht

“Wie in God gelooft, kan dus alleen maar besluiten, dat wij allemaal afstammelingen zijn van Adam en Eva. Dit is de grote conclusie die wij lezen in het boek ‘De evolutietheorie ontkracht’ van Michaël Dekee.” zo schrijft Dr. Mathieu Albert, Paleoantropoloog, in het voorwoord van De Evolutietheorie Ontkracht.

Charles Darwin - De Evolutietheorie Ontkracht (afb Julius Jääskeläinen cc2.0
Charles Darwin (afb Julius Jääskeläinen cc2.0)

De Evolutietheorie Ontkracht

Het boek “De Evolutietheorie Ontkracht” is geschreven door Michaël Dekee. Op zijn website (https://evolutietheorie-ontkracht.com/) vertelt hij over zijn studie en ontdekkingen.

Hij studeerde drie jaar biologie aan de universiteit van Gent en was een fervent evolutionist, amateur-taxidermist en verzamelaar van skeletten, schelpen en fossielen. Ook was hij jarenlang lid van Natuurpunt en Greenpeace, lid van de Belgische Strandwerkgroep en een sympathisant van Sea Shepherd. Hij was tevens een tijdlang vrijwilliger in het Dierkundemuseum van de UGent. Hij deed zijn stage en bachelorproef over fauna en flora op windmolens in de Noordzee bij de BMM (Beheerseenheid van het Mathematisch Model van de Noordzee), een departement van het KBIN (Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen).

In het boek vertelt de auteur zijn eigen verhaal, vanaf het moment dat hij aan de universiteit zat en zelf skeletten en fossielen verzamelde; vervolgens toont hij alle problemen voor de evolutietheorie en tot slot vertelt hij over een ommekeer in zijn leven en de verbazingwekkende reden waarom hij een punt zette achter zijn biologiestudies. Het boek is er gekomen met de medewerking van Dr. Mathieu Albert (pseudoniem), paleoantropoloog.

De vraag is: “Is de evolutietheorie wel zo waterdicht als ze ons willen doen geloven?” In dit boek worden de zogenaamde bewijzen voor de evolutietheorie grondig onder de loep genomen.

Gratis Download

Van het boek “De Evolutietheorie Ontkracht” is een gratis ‘internetversie’ te downloaden op de website en ook zijn er speciale video’s voor kinderen te vinden die uitleg geven over de Evolutietheorie.

Meer weten? Kijk op de website van “De Evolutietheorie Ontkracht”.
https://evolutietheorie-ontkracht.com/

Print Friendly, PDF & Email