Afdrukken en opslaan bijbelstudies en artikelen

Op deze website bied ik regelmatig downloads aan van (langere) artikelen in PDF-formaat. Maar voor veel artikelen en (kortere) bijbelstudies doe ik dat niet. Daar is nu een kleine verandering in gekomen. Sinds een paar dagen kunnen alle artikelen worden geprint of als PDF worden opgeslagen.

Wanneer je een artikel van deze website wilt printen of opslaan, klik dan onderaan een artikel op de knop print of pdf. Er verschijnt een “pop-up” venster (voorbeeld hieronder) dat er voor zorgt dat je het artikel kunt afdrukken of opslaan als PDF-bestand.

PDF- en print-functie BijbelstudieInfo

Geef de functie even de tijd om de pagina aan te maken voor je en dan is onderstaande bijvoorbeeld het resultaat.

PDF- en print-functie BijbelstudieInfo (2)
PDF- en print-functie BijbelstudieInfo (preview)

Vervolgens kun je vanuit deze “preview”-modus kiezen voor opslaan als PDF of afdrukken. Klik op het kruisje rechtsboven om de preview te sluiten en terug te gaan naar de website.

Verspreiden afdrukken
PDF-bestanden van artikelen en bijbelstudies op deze manier aangemaakt mogen niet worden aangeboden als download op andere websites. Alle rechten, oftewel de “copyrights”, op de artikelen liggen namelijk bij mij. Maar uiteraard mag je voor privé gebruik de artikelen opslaan als PDF en voor bijbelkringen en gemeenten mag je prints maken mits ze niet commercieel verspreid worden.

Print Friendly, PDF & Email