Statistieken van deze site

Ik houd van cijfertjes. Helemaal van statistieken. Website statistieken met name. Want, het laat zien of mensen interesse hebben in wat je online zet. Bij mijn persoonlijk blogs, waaronder deze, kijk ik er overigens minder vaak naar dan mijn zakelijke websites. Dat is logisch, want die moeten voorzien in (een gedeelte van) mijn levensonderhoud.

Maar ook op deze website wordt bijgehouden hoe vaak deze bezocht wordt. En dan krijg je leuke grafiekjes zoals onderstaande.

bijbelschool_hits

Nu zegt dat nog niet zoveel natuurlijk. Maar wel als ik vertel dat dat 9.553 unieke bezoekers per jaar zijn in 2013 en deze bezoekers (U dus, onder andere!) 36.197 bezoekjes hebben gebracht aan deze bescheiden website.

En daar wil ik U hartelijk voor bedanken. Want het geeft mij ‘frisse moed’ om er lekker mee door te gaan! Onder andere door weer eens een nieuwe lay-out te implementeren. Maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om de inhoud en dit is en blijft ‘ongewijzigd’.

Print Friendly, PDF & Email