Druk, druk, druk?

bijbelcollegeDe laatste tijd heb ik het erg druk gehad. Té druk soms. Aan de studie (via ECS) kom ik bijna niet meer toe door werk én het feit dat ik voor mijn werk ook een studie ben begonnen. Daarnaast vragen ook de diverse website-projecten tijd!

Eén van die ‘grote’ projecten de laatste tijd was de website van het BijbelCollege. Vorig jaar was de site al opnieuw gestyled, maar helaas zat er een fout in het onderliggende software-programma waardoor we maandenlang ‘gemankeerd’ moesten werken.

Onder het motto “uithuilen en opnieuw beginnen” is de website daarom opnieuw opgebouwd.

En niet alleen opnieuw opgebouwd … de site is óók voorzien (nu we toch bezig waren) van een aantal nieuwe functies! Zo is het hele examen-systeem vernieuwd en een stuk gebruikersvriendelijker geworden en daarnaast is er een interactieve vraag-en-antwoord rubriek gekomen.

Nog altijd, en dat blijft het ook, is de opleiding via het BijbelCollege desondanks gratis! Alleen voor de certificaten betalen studenten een bescheiden vergoeding.

Geslaagd!

Dat de opleiding in een behoefte voorziet blijkt niet alleen uit het grote aantal bezoekers, ook het feit dat diverse studenten na een lange periode hard werken zijn geslaagd toont dit aan.

Print Friendly, PDF & Email