Verwijsindex Artikelen en Studies – Gratis downloads

De verwijsindex bevat links naar artikelen en studies op dit blog over Bijbelse onderwerpen, Archeologie en theologische onderwerpen.

Ik werd er op geattendeerd dat een aantal van de links niet meer werkten. Deze zijn inmiddels bijgewerkt waardoor alle links weer zouden moeten functioneren. Reden dat sommige niet meer werkten was niet dat artikelen verwijderd zijn maar door een andere inrichting van de website waardoor ik onder andere hoop dat het e.e.a. beter geïndexeerd wordt door Google en andere zoekmachines maar bovenal overzichtelijker werkt voor de bezoekers van deze website.

Normaliter kunt u via de zoekfunctie van alles vinden op dit blog, echter dat navigeert niet altijd even handig – al was het alleen al omdat sommige onderwerpen hier niet te vinden zijn. Er zijn op dit blog in de loop der jaren inmiddels bijna 300 stukjes door mij geplaatst en daarom is de verwijsindex een handig hulpmiddel.

Gratis bijbelstudies en publicaties downloaden

Daarnaast is er de pagina “Publicaties”, daar vindt u de meest recente berichten per categorie (10 artikelen per onderwerp) en mijn laatste publicaties in de vorm van “e-boeken” (PDF). Die zijn online te lezen maar nu ook gratis te downloaden.

 

Print Friendly, PDF & Email