Vervolgopleiding (2)

Zoals ik eerder al schreef heb ik (tijdens m’n vakantie) een vervolgopleiding gevonden. Vandaag stond de postbode voor de deur, met een stapeltje boeken!

Overigens is er ook een Nederlandse afdeling van ECS (met een beperkter programma). Van harte aanbevolen voor jongeren én volwassenen. Zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar ‘persoonlijke verdieping’ of eenvoudigweg kennis maken met de Bijbel en geen behoefte hebben om een Bijbelschool-programma te doen zoals bijvoorbeeld het BijbelCollege dit aanbiedt. Er zijn aan de Emmaus-cursus, en de opleiding die ik via ECS doe, wel kosten verbonden – uiteraard! Want er wordt prachtig gedrukt lesmateriaal geleverd.

De kosten zijn overigens, in verhouding tot het materiaal dat je krijgt, heel redelijk. Voor de boeken betaalde ik, inclusief examen-boekjes en exclusief verzending, slechts US$ 217.- (dat is nog geen 170 euro). Kom daar maar eens om bij de gemiddelde Nederlandse Bijbelschool!

Enerzijds ontzettend zin om weer (verder) te studeren, anderzijds bekruipt je dan weer het gevoel als je de stapel ziet “oei, waar ben ik weer aan begonnen!”.

Foto: de boeken. Genoeg om weer een paar jaar zoet te zijn!