The Last Reformation voert campagne in Nederland en België

Torben Søndergaard van “The Last Reformation” is sinds enige tijd weer uit de gevangenis. Hij was opgepakt voor wapensmokkel (onbekend of hij uiteindelijk veroordeeld is daarvoor). Hij is wel de Verenigde Staten uitgezet, volgens zijn eigen organisatie, en nu terug in Denemarken.

Zijn organisatie is in de VS maar nu ook (weer) in Nederland en België acties aan het houden en plannen. De organisatie en leringen van Søndergaard zijn zeer omstreden en volstrekt onbijbels.

The Last Reformation voert Campagne in Nederland en België, Bron: Facebook

(Campagne in Nederland. Bron: The Last Reformation, Facebook)

Er zijn inmiddels vreselijke beelden van “duiveluitdrijvingen” bij o.a. een jonge vrouw met anorexia in België online geplaatst door hen.

In dit artikel uit 2020 bespreek ik de opvattingen van deze beweging uitgebreid.

In video’s op Youtube is te zien hoe Søndergaard bij een meisje in het ziekenhuis langsgaat om haar te genezen van een alvleesklier-ontsteking. De Deen deed in 2016 al een demonenuitdrijving bij een meisje met autisme, vertelt hij in een bericht op Facebook.”.

Drie jaar geleden vluchtte Torben Søndergaard met zijn vrouw en kinderen uit Denemarken vanwege, volgens hem, “vervolging” en zocht hij asiel in de VS.

Door zijn arrestatie en lang(e) periode in de cel is zijn asielaanvraag niet meer in behandeling genomen en is hij het land uitgezet. Volgens The Last Reformation en sympathisanten als Revive was zijn arrestatie veroorzaakt “door valse verklaringen”.

Torben Søndergaard drijft demonen uit bij kinderen

Vlucht uit Denemarken

De echte reden dat hij Denemarken heeft verlaten was een andere: na diverse onderzoeken door de Deense overheid, onder andere wegens het ontrekken van zijn kinderen aan het onderwijs, werd een geruchtmakende documentaire over hem en zijn “genezingspraktijken” gemaakt en uitgezonden.

Ook in Nederland is Søndergaard flink omstreden. Onder andere het programma Pointer heeft in het verleden aandacht aan hem besteed.

In video’s op Youtube is te zien hoe Søndergaard bij een meisje in het ziekenhuis langsgaat om haar te genezen van een alvleesklierontsteking. De Deen deed in 2016 al een demonenuitdrijving bij een meisje met autisme, vertelt hij in een bericht op Facebook.”.

De bijeenkomsten van “The Last Reformation” vonden plaatst op De Betteld. Experts zeggen dat de duiveluitdrijnvingen bij kinderen, in het bijzonder de manier waarop, grenst aan kindermishandeling.

Attendeer anderen op deze dwalingen
Maak alsjeblieft mensen om je heen, zeker als ze daar heen willen gaan, attent op de ernstige dwalingen die “The Last Reformation” oftewel Torben Søndergaard verspreid.

Meer over dit onderwerp:
Dwalingen valideren zichzelf: Torben Søndergaard’s The Last Reformation
Torben Søndergaard opgepakt voor wapensmokkel

Print Friendly, PDF & Email