Preken

Veel mensen vinden het heerlijk om naar een prediking te luisteren. Via Internet is het al een paar jaar mogelijk veel preken en bijbelstudies te beluisteren. Eventueel kunt u ze zelfs opslaan op uw computer en op een CD zetten.

Een website waar veel predikingen online stonden was die van de Evangelische Baptisten Gemeente. Vanaf het begin hebben we in de EBG (bijna) alle predikingen digitaal opgenomen.

Aangezien deze gemeente helaas is opgehouden te bestaan zijn deze predikingen op dit moment niet meer beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Want ze zijn niet zomaar verdwenen.

Preken en Bijbelstudies
Op deze site heb ik een aantal eigen woordverkondigingen geplaatst.  Dit is een groeiende collectie van (audio) opnames van preken en bijbelstudies.

Studie
Ps. voor wie zich afvragen hoe het met de studie gaat.. ik ben inmiddels aanbeland bij de ‘Christelijke Doctrines’; de examens voor de 1e en 2e Petrus brief zijn ook bijna afgerond. Ik had het behoorlijk druk met het maken van Bijbelstudies over de brieven van Petrus (met name de 1e Petrus brief) en met werk waardoor er hier in elk geval weinig nieuwe artikelen meer zijn verschenen. Misschien dat ik er binnenkort eens aan toe mag komen..

Print Friendly, PDF & Email