Nieuw: “Add to Any”

De site heeft een nieuwe functie gekregen; onderstaand zie je een knop met  “Share/Save”  er op. Daarmee kun je artikeltjes en stukjes van deze site met één druk op de knop toevoegen aan je eigen website, hyves, facebook enz. Dus, vind u/jij een stukje de moeite waard dan is één klik voldoende om het over te nemen naar de eigen internet pagina!

moody_eduMeer nieuws..

Langzaam maar zeker vorder ik met het keuze-onderdeel “Heilige Geest”. Het gaat langzaam wegens tijdgebrek, maar óók langzaam omdat -tegen mijn verwachting in- dit onderdeel van de studie mij ontzettend boeit.

Waarom had ik verwacht dat het niet zo zou boeien? Met name omdat ik dacht dat het voornamelijk zou gaan over de dingen die je (ik) allemaal al weet maar bovenal bol zou staan met bestrijding van allerlei dwalingen en misvattingen. Niets is minder waar!

Zekerheidshalve nog even gechekt bij Moody’s hoeveel tijd er nog was, en dat valt gelukkig mee: tot D.V. 31/12/2011… dat zou toch moeten lukken!

Print Friendly, PDF & Email