Bijbelstudies en publicaties via Patreon!

Vanaf vandaag zijn Bijbelstudies en publicaties via Patreon beschikbaar. Patreon is een platform waarmee u makers van content, dat wil zeggen mensen zoals ik die (vaak gratis) iets schrijven of beschikbaar stellen kunt ondersteunen.

Als “beloning” voor die steun krijgt u dan vaak exclusieve content of éérder toegang tot deze content. Patreon wordt voor deze site met name aangewend als donatie-methode. U kunt via Patreon een (kleine) maandelijkse bijdrage doen voor deze site en mijn activiteiten voor de Stg. Yarah (welke ik vrijwillig uitvoer zonder vergoeding).

De Geheimenissen Gods

Vandaag heb ik als eerste een (eerdere) studieserie over de Geheimenissen Gods (van Paulus) geplaatst via Patreon.

Bijbelstudies en publicaties via Patreon

Waarom Bijbelstudies en Publicaties via Patreon?

Alles wat ik schrijf publiceer ik volledig gratis. Gedrukte uitgaven zijn via Lulu verkrijgbaar. Dat is in lijn met de gedachte die we hebben en houden vanuit de Stichting Yarah immers: “Gij hebt het om niet ontvangen, geef het om niet” (Mt. 10:8, SV) is altijd ons uitgangspunt geweest.

Echter, ik heb ook mijn kosten om dit blog online te houden. Studiematerialen, software, abonnementen. Door bijdragen van lezers kan ik (hopelijk) meer tijd vrij maken voor het werk van de Stg. Yarah, waaronder het BijbelCollege. En natuurlijk mijn blog op Bijbelstudie.info.

Uw bijdrage is vrijwillig, u bepaalt zelf hoeveel u bijdraagt en u kunt het elk moment stopzetten.

Via Patreon zal ik niet veel exclusieve content aanbieden, want zoals gezegd: mijn overtuiging is dat het Evangelie gratis moet zijn. Wel stel ik (in de toekomst) enkele downloads exclusief vervroegd via Patreon beschikbaar of herplaats er eerdere uitgaven. Ik denk dan voornamelijk aan audio-opnames van eerdere preken of bijbelstudies.

Als u via Patreon abonneert steunt u daarmee niet alleen dit blog en mijn inspanningen voor de stichting Yarah, u steunt ook de verspreiding van het Evangelie aan andere Patreon gebruikers!

U vindt de Patreon-pagina via: https://www.patreon.com/bijbelinfo/

Print Friendly, PDF & Email