Gratis Preken en Bijbelstudies in Audio en Video

Via Bijbelstudie.INFO was het al een tijd mogelijk een aantal gratis Preken en Bijbelstudies te beluisteren. Maar, ze zaten een beetje ‘verstopt’ in de verschillende berichten op het blog. Dat is nu veranderd: de gratis Preken en Bijbelstudies zijn via een eigen pagina te vinden.

Via de categorieën in het rechtermenu op de blog kun je ze ook benaderen maar dan krijg je niet specifiek alles ‘van mijn eigen hand’ maar alle video’s en woordverkondigingen.

De Bijbel - onderzoekt de Schriften

Gratis Preken en Bijbelstudies

Door de jaren heen heb ik zeer veel bijbelstudies gegeven en ook regelmatig een woordverkondiging (of “preek”) gehouden in bijeenkomsten van de Stichting Yarah en samenkomsten van de Evangelische Bijbel Gemeente. Een aantal er van heb ik nu op deze pagina geplaatst. Het plan dit te doen was er al heel lang maar het kwam er maar niet van. Nu dus toch maar eens een start er mee gemaakt!

Zodra ik tijd heb probeer ik er meer te plaatsen. Reden dat het lang duurt allemaal is omdat ik opnames eerst zelf wil terugluisteren. Veel opnames haken aan op de actualiteit en die verandert altijd snel! Daarmee is soms een studie helemaal niet zo interessant meer of moet op zijn minst een beetje toegelicht worden. Ook vind ik het belangrijk dat de audiokwaliteit goed is én of er door mensen tijdens de bespreking persoonlijke dingen worden gezegd: die moeten er dan natuurlijk uit geknipt worden.

Wil je meer bijbelstudies en preken in Audioformaat beluisteren, kijk dan op de website van de Stichting Yarah.

Je mag alle preken, bijbelstudies en lezingen gratis opslaan, doorgeven aan anderen maar .. Het is niet toegestaan deze audio en video zonder uitdrukkelijke, voorafgaande, toestemming elders te herplaatsen. Dat wil zeggen: op andere websites. Ook niet via ‘deeplinks’.

Print Friendly, PDF & Email