Gratis Bijbelcursus. Wat Zegt de Bijbel?

In mijn tienerjaren heb ik de gratis bijbelcursus van Wat Zegt de Bijbel gevolgd. Dat ging toen nog gewoon schriftelijk, per post ontving je een les, die leerde/bestudeerde je, beantwoorde de vragen en kreeg de les met beoordeling plus een nieuwe les retour.

Een hele mooie serie waar ik als tiener heel veel van geleerd heb. Tegenwoordig is er van Wat Zegt de Bijbel een moderne variant, online, beschikbaar via deze link. Maar bij toeval kwam ik (een deel) van die oude cursus online tegen.

Gratis Bijbelcursus

Het principe is nog steeds hetzelfde. Alleen krijg je nu de lessen niet meer per post. Je kunt ze gewoon downloaden van de website, bestuderen en de vragen maken. De website, uitgaande van Uit het Woord der Waarheid is vooral gericht op jongeren maar deze gratis bijbelcursus is ook heel geschikt voor volwassenen.

De sortering van de lessen is niet helemaal logisch, maar dat zie je snel genoeg aan de lesaanduidingen.

Website: https://www.debijbelvoorjou.nl/bijbelcursussen/

Uit het Woord der Waarheid

gratis bijbelcursus uit het woord der waarheidDe Stichting Uit het Woord der Waarheid geeft al meer dan zeventig jaar een gratis Bijbelstudiemagazine uit onder de naam “Uit het Woord der Waarheid” en er is ook een speciaal magazine voor jongeren, “Volg Mij!”.

Naast de gratis magazines vind je op de website ook een uitgebreide collectie boeken en bijbels in de webshop.

Website: https://www.uithetwoordderwaarheid.nl/

Print Friendly, PDF & Email