Als ik U aanroep (aanbiddingslied)

Als ik U aanroep is een door mij geschreven, origineel, aanbiddingsliedje. Tijdens het overdenken van het thema ‘de Naam van God’ en het uitwerken van een Bijbelstudie hierover (die binnenkort op deze website zal verschijnen) schreef ik dit liedje.

Inmiddels is het nummer op YouTube, waar ik het eerder deze week had geupload, al bijna vierhonderd keer bekeken. Erg verheugend dat er kennelijk veel mensen zijn die het nummer leuk vinden om eens te luisteren en er, naar ik hoop, “iets aan hebben”.

Wil je het liedje gebruiken in bijvoorbeeld een bijbelkring of samenkomst, dan kun je hieronder de akkoorden vinden. Wil je het opnemen in een liedbundel, via de beamer voor samenzang projecteren e.d. neem dan contact op voor een eenmalige afkoopsom hiervoor (in de vorm van een gift aan de stg. Yarah). Je ontvangt dan van mij een ‘vrijwaring’ per mail.

Als ik U aanroep

Alle rechten ©2024, R. Brinkman

D      Am
Als ik U aanroep, 
G      D 
hoort U mijn stem
       Am
U gaf mij Uw naam, Heer. 
G      D
Ik ben die Ik ben
       Am
ver boven de wolken
G        D
zetelt U op Uw troon
Em          Am
U bent in mijn hart, Heer
Em          Am --- D
door ‘t bloed van Uw zoon,

Als ik U aanroep, 
hoort U mijn stem

 

Print Friendly, PDF & Email