Abonneren op Bijbelstudie.INFO

reacties in de mailSinds vandaag is het mogelijk je te abonneren op Bijbelstudie.INFO. Al meerdere malen was mij gevraagd een optie te bieden om te abonneren op Bijbelstudie.INFO. Ik heb besloten deze functie vanaf nu aan te bieden.

Om te abonneren kun je dit formuliertje gebruiken. Zodra er dan een nieuw artikel is geplaatst ontvang je automatisch een berichtje per email hierover.

Gratis Abonneren op Bijbelstudie.INFO

Uiteraard zijn er aan het abonneren op Bijbelstudie.INFO géén kosten verbonden. Het is een gratis service. Je gegevens (naam en email adres) worden niet gedeeld met anderen, zéker niet verkocht, niet gebruikt voor reclame-doeleinden en ook alleen maar gebruikt om je op de hoogte te stellen van updates van uitsluitend  deze website.

Je krijgt dus niet een nieuwsbrief of een regelmatige periodiek maar ontvangt per email een ‘alert’ dat er een nieuw artikel online staat. Dat betekent, omdat ik onregelmatig berichten plaats, dat het soms wel een paar keer per week kan zijn en soms.. wel een paar week ‘stil’ kan zijn.

 

 

Print Friendly, PDF & Email